Pagini

Mă îndoiesc, deci gândesc. Gândesc, deci exist.

Saturday, November 8, 2014

Nop! Tot nu ma duc la vot

Singurul lucru bun la faptul ca mai este un tur de scrutin este faptul ca nu mai vad 5-6 mascarici care vor sa fie presedinte, ci vad doar 2.
Ii dispretuiesc pe amandoi. Niciunul nu merita efortul meu de a ma duce la vot. Si acum am mai spus, e dreptul meu sa nu ma duc la vot.

Nu il votez pe Ponta din cauza oamenilor pe care ii are in spate. Baroni, mafioti, traseisti politici.
Pe Ponta il vad ca pe papusa ideala a unor oameni precum Dragnea, Ioan Rus, Vanghelie, Negoita si multi altii care au avut un trecut mai mult sau mai putin dubios. Nu il votez pe Ponta din cauza propagandei din jurul lui, din cauza "armatei rosii" din spatele lui care isi are ca target populatia trecuta de o anumita varsta, populatie care poate fi cumparata cu o plasa cu alimente.
Insa... sa zici ca Ponta e comunist? Acum, DUPA 25 de ani de la Revolutie? Omul nici nu era major la revolutie! Despre ce comunism vorbiti? Nu v-ati mai saturat de discursul asta penibil? Astia din Timisoara cica ies in strada sa strige "jos comunismul" si isi compara initiativa cu cea din `89. Probabil se duc doar sa-si dea un check-in, intrucat multi nici nu erau nascuti in `89. Ce sa stie ei despre comunism?!
Ce penibil.
Cred ca cei care au murit in revolutie se rascolesc in mormant. E o idiotenie sa faci o asemenea comparatie.
Sa nu uitam totusi ca din `90 pana acum am avut 2 presedinti cu un istoric patat de comunism si tot nu ne-am intors la vremurile alea (indiferent cum erau ele, aveam doar 2 ani la revolutie). Si amandoi au avut cate 2 mandate! Si TOT nu ne-am intors la vremurile alea.
Ponta nu poate fi votat din MULTE motive, mult mai actuale in timp si spatiu. Comunismul e doar o gluma proasta si disperata.

Nu il votez nici pe Iohannis din acelasi motiv. Oamenii pe care ii are in spate. Sa votezi un om sustinut de Blaga, Predoiu, Anca Boagiu, Andreea Paul, Ungureanu, Gh. Flutur, Roberta Anastase, Sulfina Barbu, Ioan Oltean, Popoviciu, Igas, Saftoiu si muuulti multi atii mi se pare o idiotenie si mai mare decat sa-l crezi pe Ponta comunist.
Oamenii astia au furat CA IN CODRU cand au fost la guvernare, intre 2008-2012. Oamenii astia au taiat salarii si in stanga si-n dreapta, oamenii astia ne-au mintit IN FATA, oamenii astia si-au batut joc de noi in fiecare zi.
"Votati-ne ca va dam 50%! Tariceanu vorbeste prostii, cum sa nu fie bani? A, bine ca ne-ati votat, bani de 50% nu avem! Dar ia tu, Udrea, de aici niste jdemilioane de euro pentru a promova turismul!"
 sau: "Nu ne imprumutam de la FMI ca noi suntem smecheri si nu ne afecteaza criza. Ne imprumutam un pic de la FMI, dar asa... doar ca o centura de siguranta. Ne imprumutam MULT de la FMI ca altfel ne ia dracu". "Nu scadem salariile, pe noi nu ne afecteaza criza. Scadem salariile cu 25%!"
 Cam asta a fost discursul lor, iar daca nu va aduceti aminte, atunci poate nu ar trebui sa aveti drept de vot. Nu exista grupare mai josnica decat natia PDL-istilor (fosti si actuali). La toata sleahta asta se adauga si razvratita Macovei, care se-ntoarce cu coada intre picioare (si cele cateva mii de voturi) in marea casa a PDL, acolo unde sigur va avea un loc caldut pregatit in caz de succes la alegeri.
Nu il votez pe Iohannis din cauza posibilului guvern PDL-ist care ar putea fi instaurat.
Dar oricum, la cata lume e innebunita de Iohannis in mediul virtual, cred ca sigur o sa ia vreo 120% din voturi :)

In incheiere as vrea doar sa va pun o intrebare. Cand Iohannis a fost propus premier din partea USL,
atunci nu era bun Ponta ca il propunea pe Iohannis intr-o pozitie cheie in Romania? Sau nu era bun Iohannis ca era cu Ponta?

Sa votati bine!
Ca mie mi-e scarba...

1 comment:

  1. Uite ca altii au fost la vot si a iesit Iohannis. Abia acum la cateva zile de la vot se vede ca iesind Iohannis, brusc au inviat cei dn spatele lui, adica cei din PDl, PNL inclusiv PMP. Lumea nu a votat pentru astia, lumea a votat anti-Ponta si pentru Iohannis pentru ca s-au gandit ca daca e neamt e corect.

    ReplyDelete